Toimitus

Kuljetuspolitiikka

Yleistä tietoa

Varmistaaksesi, että pakettisi toimitetaan oikein ja että vastaanotat paketin mainostamassamme ajassa, varmista, että osoitteesi syötetään oikein ja sisältää kaikki asiaankuuluvat ja / tai vaaditut tiedot.

Oikean lyhenteen, kadunnumeron, rakennuksen tai huoneiston numeron ja mahdollisten reittitietojen käyttö on välttämätöntä oikea-aikaisen toimituksen varmistamiseksi.

Jos annetut osoitetiedot ovat virheelliset tai syötetty väärin ostohetkellä, emme ole vastuussa kadonneista, väärin sijoitetuista tai virheellisistä tavaroiden toimituksista.

Rahtikustannukset

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille, kyllä, kaikki tilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

Käsittelyaika

Suurimman osan tilausten käsittelyaika on 1-2 työpäivää (laskettuna siitä hetkestä, kun saamme tilauksesi maksun). Käsittelyaika sisältää yleensä tuotteiden valinnan tilauksessa, laaduntarkastuksen ja lopullisen tilauksen pakkauksen.

Toimitusaika

Suurin osa tilauksista voi kestää 5-10 arkipäivää toimituspäivästä. Huomaa, että tämä on vain arvio, ja kuljetusaikaan vaikuttavat yleensä hallitsemattomat tekijät, kuten julkiset tapahtumat, lakisääteiset lomapäivät, lentokentän lakot, lennot ja sää.

Kuljetustapa

Kuljetusmenetelmät useimmille tilauksille ovat: DHL, UPS, FedEx, Laposte, EMS jne. Valitsemme yleensä parhaan kuljetusmenetelmän todellisen tilanteen mukaan. Joten toimitusmenetelmässä tämä riippuu toimitusosoitteestasi.

Tilauksen tila muuttuu

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostin seurantatiedoilla. (Varmista, että täytät oikean sähköpostiosoitteen)

Tilauksen seuranta

Tilauksiamme voidaan seurata kolmella tavalla:

1. Seuraa tilaustasi jäsenkeskuksen "Oma tili" - "Oma tilaus" - "Tilausten seuranta" -sivulla.

2. Seuraa tilaustasi sähköpostitse. Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostin seurantatiedoilla. Sähköpostin sisältö sisältää tilauksen yksityiskohdat, tilausten seurantatiedot, operaattorin nimen ja online-seurantaosoitteen.

3. Ota yhteyttä online-asiakaspalveluumme, online-asiakaspalvelumme auttaa sinua seuraamaan tilaustasi ja lähettämään sinulle reaaliaikaisen tilauksen tilan.

Huomaa, että edellä mainittuja kolmea seurantamenetelmää voidaan käyttää samanaikaisesti, ja jokaisella tilauksella on nämä kolme seurantamenetelmää.

Kuljetuspolitiikasta MuotiTrendit pidättää oikeuden tulkkaukseen.